Megközelíthetőségünk


Épületünk GPS koordinátái:
Szélesség: 47°30'48.80"É
Hosszúság: 20° 8'20.47"K

Autóval érkezőknek:

  • Budapest felől (31-es főút)
    31-es főútvonalon a 97 km után kb. 20 méterre, balra, a COOP ABC fölötti irodában található központunk. Az épület melletti vendéglátóegység előtti parkolókban van lehetőség megállni.
  • Heves igányából (31-es főút)
    A városba beérkezve haladjon egyenesen, egészen a templomig, amely baloldalon látható. A templom előtt elhaladva, jobbra egy étterem található, amelynek parkolójában meg lehet állni. A parkoló után jobb oldalon lévő COOP ABC áruház fölötti irodában van a központunk

Autóbusszal érkezőknek:

A jászapáti buszpályaudvaron induljon el a parkon keresztül a templom irányába. A parkban jobbra kell fordulni, majd az étterem sarka mellett elhaladva kiér a Kossuth útra, ami a főútvonal. Itt haladjon tovább egyenesen, 10 méter múlva, a COOP ABC fölött, jobb oldalon megtalálja az irodánkat.

Vasúton érkezőknek:

A vasútállomáshoz vezető utcán (Vasút utca) haladva sétáljon a Gimnázium épülete felé, az István király útig. Ott balra fordul és egészen a templomig sétál. Gyalogosan kb. 2 km a táv. A templom előtt elhaladva jobb oldalon egy vendéglátó egység található, amelyhez parkoló is tartozik. A vendéglátó egység után a COOP ABC fellett, az emeleten található központunk.