Filozófiánk

Nagy hangsúlyt kívánunk helyezni a vásárlók igényeinek megfelelően kialakított áruválasztékra. Egységeinkben különösen kiemelt szerepet fognak kapni a friss pékáruk, a tejtermékek és csemege készítmények jelentős választékának biztosítása. Az üzlet hálózatban megtalálhatók a nagy nemzetközi márkák éppúgy, mint a Coop márkatermékek, melyek kedvező árral és kiváló minőséggel rendelkeznek. Akciós kínálatunk kéthetente megújul, csatlakozva a Coop országos és regionális akcióihoz.

A társaság üzleteit mindig a legkorszerűbb technikával kívánja felszerelni. Kiemelt figyelmet fordítunk áruink minőségére, a HACCP rendszer előírásainak és vevőink elvárásainak való megfelelésre. Üzlet erőssége abban rejlik, hogy minőségi termékeket, előnyös árakat, bőséges áruválasztékot és udvarias kiszolgálást kínálva hosszú távú kapcsolatokat igyekszünk kialakítani vásárlóinkkal. Így elmondhatjuk, hogy törzsvásárlóink száma folyamatosan gyarapszik. A kényelmes vásárlás feltételeinek megteremtése céljából folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél több olyan programot szervezzünk, amelyen a család minden tagja örömmel vesz részt. Ezt a célt szolgálják a gyermekek részére meghirdetett rajzpályázatok és a "Coop Recepttúrák" színes programjai is.