Törzsvásárlói programunk

Boltjainkban a Coop Club Törzsvásárlói Program keretében gyűjthet pontokat. Vásárlói hűségét kuponok formájában jutalmazzuk, melyekért vásárlási kedvezményeket biztosítunk Önnek és Családjának.

Folyamatosan bővítjük a pontokat adó boltok körét, hogy minél többen részesülhessenek törzsvásárlói kedvezményeinkből. A "Vásárlóinknak" menüpontban, a "Boltjaink" fül alatt tájékozódhat arról, hogy jelenleg mely boltjaink vesznek részt a programban. A pontgyűjtés lehetőségét egy ikonnal jelöltük az "Elfogadott plasztikkártyák" listájában.

Az összegyűjtött pontokért juttatott kuponok vásárlási engedményként használhatók fel. A kuponok megszerzése különböző pontmennyiségekhez kötött. Minden 10,- Ft vásárlás után 1 pontot írunk jóvá a kártyabirtokos számláján. Minden 5000 pont összegyűjtése után 500 Ft engedményre jogosító kupont küldünk. 15000 pont felett az első 5000 pont után 1000 Ft engedményre, 45000 pont felett az első 5000 pont után 1500 Ft engedményre, és 100000 pont felett az első 5000 pont után 2000 Ft engedményre jogosító kupon jár törzsvásárlóinknak.

Coop Club Törzsvásárlói Kártyát az alábbi regisztrációs oldalon igényelhet az Interneten keresztül:

Coop Törzsvásárlói Kártya igénylése

(Amennyiben a linkre kattintva nem jelent meg a regisztrációs oldal, úgy valószínűleg az Ön böngészője blokkolja az új ablakok megnyitását. Ellenőrizze a böngészőben felül megjelenő biztonsági információs sávot!)

Kérjük, a félreértések elkerülése végett, figyelmesen olvassa el a regisztrációs oldal alján található általános szerződéses feltételeket!

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan törzsvásárlói programunk részeseként jutalmazhatjuk minél több ponttal boltjainkban.